Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nå er det vårdager hos traktorforhandlerne

Slå i hjel ventetida med traktorprat.

Illustrasjonfoto: A-K maskiner
Illustrasjonfoto: A-K maskiner

Alle som setter pris på en traktorprat, gratis pølser og nyheter fra maskinbransjen, går gode tider i møte, for de to neste ukene er det tradisjonelle vårdager hos mange av traktorforhandlerne i det ganske land.

Full vår på Kløfta

Det er førstkommende fredag og lørdag det skjer på Romerike. Både Eiksenteret og A-K maskiner på Kløfta, samt Lena Maskin på Dal og Akershus Traktor på Jessheim arrangerer vårdager fredag 31.mars og lørdag 1.april.

Hos Eiksenteret kan du få med deg foredrag om presisjonslandbruk på lørdag, samt muligheten til å se Fendt 1050.

LES OGSÅ: Første Fendt 1050 solgt i Danmark og Norge

LES OGSÅ: Claas reetablerer seg på Romerike

Også Bergan Maskinsalgs vår-arrangement går av stabelen førstkommende helg, 31.mars og 1. april.

Full fart i Østfold

CF Maskin gir også sitt bidrag til å forkorte ventetida til våronna. Claas-forhandleren ønsker gamle og nye kunder velkommen med åpent hus, gode tilbud og prøvekjøring av traktorer, både i Akershus og i Østfold denne uka.

Annonse

Allerede i morgen, tirsdag 28.mars, er det vårdag hos Follo Landbrukshandel i Vestby. Avdelingen i Skiptvet følger etter onsdag 29.mars og på torsdag 30.mars er det arrangement hos avdelingen på Skjeberg. Østfold Traktor åpner dørene fredag 31. mars og lørdag 1. april.

Trønder-treff

Også i Trøndelag vil maskinbransjen vise fram nyhetene sine til traktorinteresserte bønder. CF Maskin i Melhus åpner dørene torsdag 30.mars og viser i tillegg til Claas-traktorer fram både Bogballe gjødselspreder og Horsch såmaskin.

Sammen med Lilleseth Kjetting arrangerer Akershus Traktor Midt-Norge vårdager fra 30.mars til 6. april. Det blir åpent hus på Klett 30.mars, i Stjørdal 4. april, i Verdal 5.april og på Fosen 7.april.

På Fannrem vil Orkel direkte ha vårdag 6. april.

Velger seg april

På Hønefoss, Hamar og Vinstra går det enda noen uker før Akershus Traktor inviterer til vår-treff.

De aktuelle datoene er 20-21.april på Hønefoss, 21-22.april på Hamar og 28-29.april på Vinstra.

Neste artikkel

Eiksenteret Lier flytter