Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

MF feirer med jubileumsmodell

Massey Ferguson feirer 175 år i år og lanserer derfor en Limited Edition utgave av S-modellene.

Jubileumstraktor: MF er 175 år, og feirer med å tilby toppmodellen i hver serie i en ekslusiv Limited Edition-utgave.
Jubileumstraktor: MF er 175 år, og feirer med å tilby toppmodellen i hver serie i en ekslusiv Limited Edition-utgave.

Det forteller Eikmaskin i en pressemelding. Disse vil bli produsert i kun 175 eksemplarer totalt for det europeiske markedet. Men siden Eikmaskin også feirer 100-års jubileum vil vi få 100 egne eksemplarer til salg i Norge. Disse vil i tillegg til alt som kjennetegner 175 års utgaven også få et emblem som markerer Eikmaskin sitt 100-års jubileum

– Vi har stor tro på at disse vil bli attraktive samlerobjekter og forventer at alle 100 selges i løpet av høsten forteller Gard Molvig som er salgssjef for Massey Ferguson i Norge.

Populær: Massey Ferguson sin 5S.145 Dyna-6 Eksklusiv blir tilgjengelig som jubileumsmodell.
Populær: Massey Ferguson sin 5S.145 Dyna-6 Eksklusiv blir tilgjengelig som jubileumsmodell.

Framtidig samleobjekt?

– Med strengt begrenset produksjon forventer vi at disse helt spesielle traktorene blir raskt utsolgt. Som mange av våre tidligere ikoniske modeller, vil de bli verdsatt av eiere og er forventet å bli høyt verdsatt av samlere i årene som kommer, sier Jérôme Aubrion som er markedsdirektør for Massey Ferguson i Europa og Midtøsten. Limited Edition-traktorene er tilgjengelige for bestilling fra juli, og har en smart og elegant design som gjenspeiler Massey Fergusons enestående 175 års arv. I tillegg til det unike, stilige designet, kommer de ekstra spesielle modellene også med personlig tilpassede førerhusdetaljer og en individuell gavepakke for hver kunde, forteller markedsdirektøren

Topp spesifikasjon for Limited Edition traktorer

Alle toppmodellene i Massey Fergusons enkle og pålitelige S-serie er tilgjengelige i Europa og Midtøsten som Limited Edition-versjoner. Disse inkluderer:

MF 5S.145 Dyna-6 Eksklusiv

MF 6S.180 Dyna-VT Eksklusiv

MF 7S.180 Dyna-6 Eksklusiv

Annonse

MF 7S.210 Dyna-VT Eksklusiv

MF 8S.265 Dyna-7 Eksklusiv

MF 8S.305 Dyna-VT Eksklusiv

Alle 175 Limited Edition-traktorer vil bli tilpasset på Beauvais-fabrikken og kommer utstyrt med MFs Eksklusiv utstyrspakke. Massey Fergusons DNA er tydelig å se på tvers av den spesielle fargen, med traktorens knallrøde panser og skjermer, mens grå sidedeksler setter den ikoniske Gråtass i hjertet av det spesielle, særegne designet. Et stilig, dedikert 3D metallisk krom-dekal forbedrer det førsteklasses utseendet sammen med den spesielle 175 Limited Edition-logoen.

Neste artikkel

Fendt leverte flest i november