Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

John Deere-nyheter klar for turné

Legger ut på lanseringstur til uka.

Ferske 2014-modeller fra John Deere er med når Felleskjøpet neste mandag setter i gang vårens maskinkaravane. I løpet av de siste tre ukene før påske det får 19 utvalgte Felleskjøp-avdelinger besøk av karavanen.

Blant nyhetene finner vi John Deere 5095E, som får sin norgeslansering. Dette er en ny firesylindret, enkel og prisgunstig traktor i det øvre segmentet i 5E-serien, skriver Felleskjøpet i sin pressemelding.

Også for første gang i Norge vises John Deere 5090G og 5100M fram. Dette er enkle og prisgunstige traktorer velegnet for en rekke brukergrupper både innen landbruk og andre næringer. Man får også muligheten til å se de nye kompakttraktorene John Deere 6MC og 6RC. Traktorene du kan lese mer om her er meget kompakte Premium-traktorer fra 90 til 110 hestekrefter med utstyr som tidligere har vært forbeholdt større traktorer. Traktorene kjennetegnes med stor hydraulikkapasitet, stor løftekraft og meget god dekkutrustning. Kan leveres med TLS fjærende framaksel og ISOBUS-forberedt.

De eldre kjenningene John Deere 6M- og 6R-serie, bestselgerne som bidro sterkt til at Felleskjøpet opplevde «all time high» i 2013, vil også møte opp, og på noen utvalgte steder vil representanter for 7R og 8R-serien være til stede. De ideelle transporttraktorene for entreprenørvirksomhet både innen landbruk og vei og anlegg, omtaler Felleskjøpet.

I tillegg til traktornyhetene vil karavanen også ta med seg en finsk nyhet, nemlig Avants nye R-serie med førerplassen på bakvogna.

Startskuddet for karavanen går på Hamar 24. mars, før karavanen fortsetter med stoppesteder i Hedmark, Oppland og Trøndelag. Deretter kjører de langs kysten sørover, helt ned til Kristisand, før Telemark og resten av Østlandet besøkes avslutningsvis. Hele reiseruten finner du i bunn av denne artikkelen.

De som besøker maskinkaravane blir med på trekningen av spennende premier, lokker Felleskjøpet. Hovedpremien er en reise til John Deeres fabrikker i USA i forbindelse med kundeturen i november 2014.

Les også: Statusrapport Felleskjøpet

Les også: Ole Vardøy er årets FK-lærling

Les også: John Deere lanserer 6MC og 6RC

Les også: Ny toppmodell i 8R med 420 hestekrefter

Reiseruta for karavanen:

Mandag 24. mars avd. Hamar

Tirsdag 25. mars avd. Tynset

Onsdag 26. mars avd. Lillehammer

Torsdag 27. mars Trondheim, FK-verkstedet på Heimdal

Fredag 28. mars avd. Steinkjer

Annonse

Lørdag 29. mars avd. Brekstad

Mandag 31. mars avd. Molde

Tirsdag 01. april avd. Ålesund

Onsdag 02. april avd. Ørsta

Torsdag 03. april avd. Voss

Fredag 04. april avd. Bergen

Lørdag 05. april avd. Haugesund

Mandag 07. april avd. Klepp

Tirsdag 08. april avd. Kristiansand

Onsdag 09. april avd. Bø

Torsdag 10. april avd. Drammen

Fredag 11. april avd. Mysen

Lørdag 12. april Norsenga, Kongsvinger

Mandag 14. april avd. Kløfta

Alle dager fra kl. 10.00 til 15.00.

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin