Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Her er Valtra X163

Ventetiden er endelig over.

<iframe width="100%" src="//www.youtube.com/embed/6FJzzS-XCAI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Magasinet Traktor har gleden av eksklusivt å kunne presentere en verdensnyhet på traktormarkedet - en traktor som går i fotsporene til vår nordiske traktorarv!

For en stund tilbake dro undertegnede på det som skulle bli en meget innholdsrik tur til Finland. Langt inne i de finske skogene fant vi nemlig fram til en snodig, oransje traktor – ingen hadde sett før.

Det topphemmelige utviklingsprosjektet hadde allerede pågått en stund, men var på ingen måte ferdig. Prototypen vi satt oss inn i, er fortsatt den eneste av sitt slag – inntil videre. Produksjonen av nye Valtra X vil etter planen starte opp mot slutten av dette året, med levering på markedet fra 2015.

Annonse

I Traktor nr. 01/14 har vi samlet sammen våre inntrykk etter å ha prøvekjørt unikumet – totalt fem sider strekker saken seg. For å gi deg det helhetlige bildet bak Valtra, og tidligere Valmets interessante utviklingshistorie bak sine leddstyrte traktorer følger vi opp med hele sju sider historisk dypdykk.

Er du abonnent kan du med andre ord glede deg til en usedvanlig artig leseropplevelse, for i tillegg til verdenspremieren på Valtra X163 finner du som vanlig mye mer av det vante Traktor-innholdet – skikkelig gromlyd på trykk! Har du ikke allerede sikret deg et abonnement kan du bestille dette på telefon 23 33 91 52 eller fylle ut dette skjemaet. Velger du telefonen kan du velge å la abonnementet løpe fra utgave 1, slik at du får ettersendt det omtalte magasinet rett til din postkasse. Velger du de andre bestillingsmåtene vil abonnementet løpe fra neste utgave.

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin