Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

HCP fikk Multione

De italienske minilasterne fra Multione skal nå selges av HCP sine forhandlere.

HCP: Multione skal framover selges av HCP også i Norge
HCP: Multione skal framover selges av HCP også i Norge

HCP forteller i en pressemelding at de kommer til å videreføre salg og service på MultiOne via sine forhandlere i hele Norge. Etter nyheten om at A-K Maskin AS er konkurs, er det gjort avtale mellom HCP og MultiOne om å samarbeide for å hjelpe eksisterende og nye kunder via HCPs forhandlernett.

All tidligere usikkerhet om merkets fremtid og utvikling er avløst av en klar vekst-strategi som har vært en suksessfaktor i Danmark. I det danske markedet selges idag over 200 MultiOne minilastere årlig forteller HCP i pressemeldingen.

Lars Wear fra HCP Norge forteller i pressemeldingen at det var naturlig for de å lage en avtale med MultiOne, da selskapene i lang tid har hatt et tett og godt samarbeid.

– Vi ønsket en rask prosess rundt dette slik at MultiOne sine kunder ikke blir skadelidende for situasjonen som har oppstått. Vi har samme vurdering rundt MultiOne som A-K Maskin AS hadde; at MultiOne som system er et kvalitetsprodukt med et stort potensiale i Norge forteller Wear

– Vi vil fra i dag betjene eksisterende MultiOne kunder i Norge med både reservedeler og nye produkter, så kunder som venter på leveringer oppfordres til å ta kontakt med en av våre forhandlere. HCP har allerede et stort lager med MultiOne reservedeler i Danmark, hvorfra vi allerede i dag forsyner Norge med Deutz-Fahr, Krone og Iseki reservedeler. Det at HCP overtar agenturet gleder også MultiOne, som ser frem til videre utvikling av forhandlernettet i Norge.

Annonse
Løft: HCP satser på å gi Multione et skikkelig løft i Norge
Løft: HCP satser på å gi Multione et skikkelig løft i Norge

Multione er lettet

Stefano Zanini som er direktør hos MultiOne samt Karim Sinno som er salgssjef forteller at de er lettet og takknemlige for at den uheldige situasjonen har blitt møtt med et raskt svar fra HCP.

– Samarbeidet mellom HCP og Multione sikrer stabile forhold og utvikling av vårt merke videre avslutter Zanini

Neste artikkel

Ny kompakt hjullaster fra Wee