Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

CNH med solide tall

Maskinprodusenten CNH, rapporterer om svært gode resultater for tredje kvartal. Alle forretningsområder går bra for selskapet.

Resultater: CNH gjør det som mange andre i maskinbransjen, svært godt om dagen.
Resultater: CNH gjør det som mange andre i maskinbransjen, svært godt om dagen.

Dette kommer fram i en pressemelding fra selskapet. Selskapet, som blant annet produserer varemerkene Case IH, New Holland og FPT har dermed samme driv som andre giganter innen produksjon av landbruksmaskiner, John Deere og Agco, som begge har meldt om svært gode resultater så langt i 2021. Salget av landbruksmaskiner i årets første ni måneder fra CNH økte fra 2,71 milliarder dollar, til 3,56 milliarder dollar, eller 31 prosent. Også fortjenestemarginen økte betydelig.

Økt etterspørsel

Etterspørselen etter landbruksmaskiner har økt kraftig, men leverandørutfordringer er krevende også for CNH, som i oktober måtte stanse produksjonen grunnet forsyningsproblemer. Likevel er selskapet fornøyd med en 29 prosents økning i etterspørselen etter traktorer over 140 hestekrefter på det Nord-amerikanske kontinentet. Tilsvarende var etterspørselsøkningen også 29 prosent for skurtreskere. I Europa melder selskapet om en åtte prosents økning i etterspørselen etter traktorer, og 55 prosents økning i etterspørselen etter skurtreskere.

Neste artikkel

Traktorsalget litt ned i Tyskland