Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Claas til Finland

Etablerer salg- og servicepunkt gjennom velkjente Hankkija

Danish Agro Machinerys finske datterselskap Hankkija vil fra 2020 markedsføre, selge og drive service av Claas i Finland. Nyoppstartede Finnish Agro Machinery Oy blir med dette en del av velrenommerte Hankkija som også selger John Deere.

Beslutningen skal være tufta på visjonen om å skape et så sterkt salg- og serviceapparat som mulig. Adm. dirk for Danish Agro-konsernet Henning Haahr, ser stort potensiale i organiseringen

– Dette er en unik mulighet for å kunne fokusere 100 prosent på å tilby de finske bøndene produkter fra Claas. De er markedsledere innen høstemaskiner i Europa, og de har ei sterk portefølje av kvalitetsprodukter. Jeg er overbevist om at partnerskapet mellom Hankkija og Claas vil være til fordel for finske gårdbrukere, forteller han i en pressemelding.

Arbeidet med omstrukturering og innlemmelse av Claas i Hankkija skal være godt i gang. Fra 2020 skal det finske selskapet være utrusta med reservedelslager og serviceapparat. At Claas’ -og John Deeres produkter skal håndteres under samme tak, synes Danish Agro å ta med ro

– Et sterkt partnerskap mellom Hankkija og Claas innebærer flere fordeler. Hankkija vil øke sin posisjon innen høstemaskiner. I forhold til salg av traktorer ser vi en positiv vekst på alle våre markeder. Claas-traktoren gjør det dessuten svært godt i de baltiske nabolandene, sier Adm. dirk for Danish Agros Maskindivisjon Jens Skifter.

Neste artikkel

Nytt servicepunkt for Norwegian Agro i Namdalseid