Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ålgård utvider nettverket

Tre nye servicepunkter er på plass, som kommer i tillegg til de fem som allerede er annonsert.

Tettere: Ålgård Landbrukssenter AS har importøransvaret for Case IH og New Holand  i Norge, med unntak av regionen helt Nord i landet. Nå økes tettheten med servicepunkter.
Tettere: Ålgård Landbrukssenter AS har importøransvaret for Case IH og New Holand i Norge, med unntak av regionen helt Nord i landet. Nå økes tettheten med servicepunkter.

Dette forteller Ålgård i en pressemelding. Ålgård Landbrukssenter AS har i løpet av sommeren inngått kontrakter som etablerer flere servicepunkter for Case IH og New Holland landbruksprodukter i Norge. Nå forteller de at servicenettverket øker og at følgende bedrifter vil være fullverdige servicepunkter i løpet av kort tid:

• Hillestad Traktorservice som ligger i Hafslo, Luster kommune

• Dagfinn Flaten i Førde, Sunnfjord kommune

• Ritro Maskin avdeling Steinkjer som ligger i Steinkjer kommune

Servicepunktene vil ha tilgang til deler og informasjon som kreves for å utføre service og å reparere landbruksprodukter fra Case IH og New Holland. Servicepunktene vil også kunne selge deler fra CNHi. Produsentene leverer reservedeler direkte til servicepunktene slik at servicepunktene kan tilby kundene rask levering. Servicepunktene vil kunne bistå kunder med service, reparasjon og eventuelle garantisaker.

Ålgård forteller at de er i oppstarten av å danne et servicenettverk i Norge, og at flere servicepunkter vil etableres i nær fremtid slik at kundenes behov tilfredsstilles.

Annonse

Neste artikkel

Patriot får designpris