Det forteller Dansk Markdemo på sine Facebooksider. Målet er å samle enda flere maskiner og besøkende til interessante fagdager i åkeren. De forteller om stor oppslutning blant den danske maskinbransjen, og så langt har 34 utstillere meldt at de vil være med. Hele utstillerlista kan sees på www.markdemo.dk, men allerede nå er det klart at maskinprodusenter som Dalbo, He-Va, John Deere, Kubota, Kverneland, Lemken, Väderstad, Pöttinger og en lang rekke andre kjente leverandører vil være på plass.

Så langt er man kommet i gang med forberedelsene. Rett før påske ble det sådd gras på de arealer som besøkende skal gå på når de gir seg ut i marken for å se maskinene i drift. Området der det skal være kornsåingsdemonstrasjon er pløyd, og tilsådd med hestebønner, slik at det blir mulig å se på rotuviklinga avhengig av sådybde.

Demonstrasjonen arrangeres sted tirsdag 13. og onsdag 14. juni 2023. Tidspunktene vil være mellom 09-20 på tirsdag ogmellom 09-16 onsdag. Adressen til maskindemonstrasjonen er Gelballevej 44, 6640 Lunderskov, ikke langt fra Kolding.