Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Våronn i Overhalla

Se Joakim Rønnings gromme maskinpark i sving!

Joakim Rønning har i årets konkurranse av Årets våronnvideo, komponert et gromt bidrag med mange maskiner i sving. Vi blir med på våronna i Nord-Trøndelag, med både Massey Ferguson og John Deere foran harv, og kalkvogn, jordfres og såmaskin.

John Deere og Massey Ferguson

Først i videoen ser vi en John Deere 6155R spre kalk med vogn fra Bredal, før en av gårdens to JD 6125R tar over med HE-VA fingerharv, påmontert såaggregat. John Deerene står også for å drive en Amazone jordfres, dag som natt, før de spennes foran trommelen, en Väderstad Rollex 620.

Sjøl et trivelig innslag av kuslippet har Rønning fanga med drona i den kule våronnvideoen.
Sjøl et trivelig innslag av kuslippet har Rønning fanga med drona i den kule våronnvideoen.

Med såmaskin og potetsetter

Annonse

Såkornet kommer i bakken, takket være en John Deere 6430 med Tume kombimaskin på slep, i tospann med Massey Ferguson 7718 Dyna VT, påmontert såmaskin fra HE-VA.

Potetsetting har Rønning også fanga i det velkomponerte bidraget, og vi får se lillebrødrene i drift mot slutten av videoen; en John Deere 6230 og en Massey Ferguson 6455.

Send oss ditt bidrag!

Magasinet Traktor vil som seg hør og bør- og som før, avholde kåringer av både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo, og hovedkåringen; Årets landbruksvido.

Frist for innsending av bidrag til Årets våronnvideo er først om tre uker, men vi tar selvsagt imot innslag fortløpende.

Søk opp "Årets Landbruksvideo" i emnefeltet på Traktor.no for nærmere informasjon om konkurranseregler, frister og hvordan du sender oss din video!

Neste artikkel

Fendt solgte best i Tyskland