Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Majestetisk våronnkjøring i Hattfjelldal

Se Tina Brennbakks bidrag til Årets Våronnvideo!

Tina Brennbakk slår til igjen med nok et flott bidrag til Traktors videokåringer. I årets våronnvideo fra Brennbakk gård blir vi tatt med på alt fra oppstart av en gammel Zetor med minstemann Johan Brennbakk ved rattet, til slodding og kalkspredning i det flotte landskapet i Hattfjelldal.

I videoen får vi se Øyvind Brennbakks etterhvert velkjente Deutz-Fahr, gårdens Fendt, kjørt av Trond-Håvard Brennbakk og naboens McCormick som har sneket seg med under steinpellinga.

Tina forteller at stort sett all pløyinga på Brennbakk utføres om høsten. I forkant av årets sesong har de kjøpt ny såmaskin, men problemer med transporten gjorde at den gode, gamle Nordsten Combi-Matic måtte til pers. Det varmer om hjertet hos en journalist fra dalstrøka innafor å se at det ikke bare er på de karrige småbruka at tilårskommen redskap gjør nytte for seg!

Annonse

Send oss ditt bidrag

Frista for innsending av bidrag til Årets våronnvideo går ut i dag, men dersom du sitter inne med klipp fra årets sesong er vi ikke snauere enn at det kan avtales en ørliten forlengelse - send oss en e-post. Og glem ikke at vi vil avholde kåringer av både Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo og selvsagt hovedkråinga, Årets landbruksvideo. Det er med andre ord flust av muligheter til å delta om det så ikke blir i kåringa av beste innslag fra våronna.

Se saken under for nærmere informasjon om konkurranseregler, frister og hvordan du sender oss din video;

Neste artikkel

Stortraktoren – fra 50 til 500 hk