Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Storartet førsteslått i Hattfjelldal

Se Tina Brennbakks bidrag til Årets slåttonnvideo!

Førsteslåtten er berga med godt hell hos de fleste bønder rundt om i det ganske land. Vår flittige bidragsyter i Traktors videokåringer, Tina Brennbakk, har nok en gang foreviga slåtten i Hattfjelldal på mesterlig vis.

Tinas video viser alt fra slått til ranking med traktorer fra Deutz-Fahr og Fendt. Sistnevnte, en 516 Vario, er en demotraktor de har fått låne fra Eikmaskin. Det meste av grasredskapet på gården er av fabrikat Krone med unntak av rundballepressa. Tina forteller at de nå er tilbake til å bruke presse fra Claas

– Vi har tidligere hatt flere Claas-presser, og har nå valgt å gå tilbake til dette da de aller fleste kundene våre ønsker bredplast. Vi synes pressa fra Claas har takla dette godt, og pakkinga går effektivt. Under førsteslåtten pressa vi over 2000 baller, helt knirkefritt, forteller Tina

Brennbakk forteller videre om ei god avling, som kom i huset uten å få en dråpe regn på seg. De habile sjåførene på traktorene er som vanlig Øyving og Trond-Håvard Brennbakk.

Send oss ditt bidrag

Magasinet Traktor vil som seg hør og bør- og som før, avholde kåringer av både Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo, og hovedkåringen; Årets landbruksvideo.

Frist for innsending av bidrag til Årets slåttonnvideo er først om en måned, men vi tar selvsagt imot innslag fortløpende. Se mer informasjon om konkurransereglene, og hvordan du sender oss din video i saken under:

Neste artikkel

Fendt oppgraderer 700-serien