Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Slåtten på Kleiva gård

Det første bidraget til Årets slåttonnvideo 2017

Kåringen Årets våronnvideo er avsluttet, og om ikke lenge blir det kåret en vinner. Mens vi venter på resultatet starter vi nå publiseringen av videoer til neste kåring, som er Årets slåttonnvideo 2017.

Første bidrag i denne konkurransen kommer fra Andreas Pelle, som har foreviget slåtten på Kleiva gård på Vikna i Nord-Trøndelag. I videoen får vi se både slåing, spredning, raking, pressing og pakking av gras. I tillegg får vi et par glimt av høstingen av et forsøksfelt på ei av engene. Traktorene som blir brukt i videoen er tre ulike Valtraer. En N163 Direct, en N142 Direct og en 700. I tillegg får vi se en Case IH JXU 1100. Grasredskapen er utelukkende fra Claas; slåmaskinen Disco 3600 FC, sprederiva Volto 52, samleriva Liner 2800 og kombipressa Rollant 375 Uniwrap.

Har du en kul slåttonnvideo? Eller har du kanskje gras å slå, så du fortsatt har mulighet til å lage en? Les mer om konkurransereglene og om hvordan du sender inn ditt bidrag her.

Annonse

Se også VIDEO: Det steinrike sør-vestlandet, den siste videoen i kåringen Årets våronnvideo 2017. I denne saken finner du også link til alle de andre våronnvideoene.

Neste artikkel

Claas oppgraderer ctic