Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Rød-grønn triumf på Haldorhamn

Se Robert Camerons kule slåttonnvideo!

Til stor glede for Traktors lesere, ruller det inn med innslag til kåringa av Årets slåttonnvideo. I Robert Camerons kule bidrag blir vi med på ei frodig grashøstinga på Haldorhamn i Bjugn kommune. I filmen får vi se traktorer fra både John Deere og Massey Ferguson i slått, ranking og pressing.

– I videoen ser vi naboen min, Thorkil Stjern bak rattet i sin John Deere 6430 med Kverneland 4332ct slåmaskin og John Deere c440r rundballepresse. Thorkil har omlag 50 ammekyr, og forpakter jorda på gården hvor jeg kommer fra. Med seg har han Jan Ola Sem og hans Massey Ferguson med Kuhn samlerive, forteller Robert til Traktor.

Rober Cameron har åpenbart god kontroll over drona, og har klippet filmen med stor presisjon. Vi liker særlig godt bakgrunnsmusikken fra låta Pickup Truck av Silent Partner i kombinasjon med de mange gode kameravinklene.

Send oss ditt bidrag

Fristen for innsending av bidrag til Årets Slåttonnvideo nærmer seg. Sett sammen videoklippene dine fra slåtten til noe kult, å send det til oss i løpet av denne uka! Søndag 15. september er i utgangspunktet siste frist, men skulle du trenge en dag eller to ekstra, er det selvsagt mulig å avtale.

Se mer informasjon om konkurransereglene, og hvordan du sender oss din video i saken under:

Neste artikkel

Eiksenteret Lier flytter