Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Våronna på Sokna

Knut har levert det første bidraget til Årets våronnvideo 2018.

Traktor gjentar også i år suksessen med å kåre Årets Landbruksvideo, og som vanlig er underkategoriene Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo og Årets innhøstingsvideo.

I kategorien for de vårlige aktivitetene har det første bidraget nå kommet inn, i form av en video fra Knut Jokerud Strand.

Harving, såing og tromling

I videoen får vi se Knut i gang med harving, såing og tromling. Traktorene som er i bruk er en Fendt 211 Vario TMS, en Massey Ferguson 4255, og en Massey Ferguson 133. Såmaskinen er en Junkkari 2500b, og varene som legges i bakken er rybs og havre.

Såbedet klargjøres av ei gammel Kverneland-harv, og etter at såinga er ferdig kjøres det over med trommel.

Annonse

Frist 25. juni

Har du videoopptak fra våronna? Klipp dem sammen, og send dem til oss innen 25 juni. Førsteslåtten er også i gang mange steder i landet, så det er på tide å begynne å samle opptak til kåringa Årets slåttonnvideo som har frist for innsending 3 september.

Regler for kåringene, og mer om hvordan du sender inn ditt bidrag, finner du i faktaboksen under.

Trenger du inspirasjon til å lage videoer til årets kåringer, kan du ta en titt på denne saken. Der finner du linker til vinnervideoene i alle fire kategorier fra 2017.

Konkurranseregler Årets landbruksvideo 2018

Det er til sammen fire kategorier: Vi kårer Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo og Årets landbruksvideo. Bildemateriale fra de tre førstnevnte kan inngå i Årets landbruksvideo, som er hovedkåringen.

Frist for innsending av bidrag til Årets våronnvideo er 25. juni, Årets slåttonnvideo har frist 3. september, Årets innhøstingsvideo må sendes inn til 22. oktober og Årets landbruksvideo har frist 12. november.

Videomateriale sendes til redaksjon@traktor.no via filemail.com eller lignende fildelingsprogram. VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

Det er innsenders ansvar å ha gyldig rettighet/lisens for musikk som brukes i videoen. Informasjon om musikken må sendes inn sammen med videoen.

Om det filmes eller tas bilder til videoen ved hjelp av drone, er innsender selv ansvarlig for å følge regelverket som gjelder for bruk av droner. For å gjøre seg kjent med hvilke krav som gjelder anbefaler vi å bruke Luftfartstilsynets nettsider, som du finner her.

Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra 2018.

Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med maksimalt ett bidrag per kåring.

Anbefalt lengde på video er 2-3 min. Maks tillatte lengde på våronn-/slåttonn-/innhøstingsvideo er 3 minutter. Maks lenge i Årets landbruksvideo er 4 minutter.

Navn på personer i videoene må være med hvis personene er identifiserbare. Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer i videoene.

Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Tun Medias fotoarkiv.

Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

Arrangørene av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder samt bruke bildene i egne kommunikasjonskanaler.

Neste artikkel

Den kritiske smøreolja