Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Våronna i Gratangen og Bardu

Isak og Daniels bidrag til Årets våronnvideo 2018.

Isak Sandberg og Daniel B. Johnsen er trofaste produsenter av videoer til Traktors kåringer. Også denne gangen har de laget en flott våronnvideo, men denne gangen var det med nød og neppe de rakk fristen. Traktorgutta, som de kaller seg, har nemlig hatt fryktelig mye regn denne våren, så de fikk ikke sådd graset før sent i juni. De forteller også at mye gras har druknet, og har måttet bli sådd om.

Flott natur i Gratangen og Bardu

Men nå har altså grasfrøa kommet i bakken, og videoen er ferdig produsert. I den får vi først være med på fylling av møkkavogna, og spredning av det brune gullet på enga. Deretter får vi se harving. Alt dette foregår på Sandberg gård i Gratangen. Vi får også se spredning av kunstgjødsel.

Til slutt i videoen får vi se såing av gras, og dette gjøres på Fosshaug gård i Indre Bardu. I tillegg til traktorer og redskaper i arbeid, får vi også se mye av den flotte, nordnorske naturen.

Lang video-sesong

Dette var det siste bidraget i kåringa Årets våronnvideo 2018, og om ikke lenge skal en vinner kåres. Hvem det blir kan du selvfølgelig lese her på traktor.no

Men video-sesongen er på ingen måte over, for hele tre kåringer gjenstår. I løpet av året skal vi kåre både Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo, og Årets landbruksvideo. Mer informasjon om konkurranseregler og frister finner du i denne saken:

Annonse

Her kan du se de øvrige bidragene i Årets våronnvideo 2018:

Neste artikkel

Den kritiske smøreolja