Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Variasjon i Jær-slåtten

Hannes bidrag til Årets slåttonnvideo 2018.

Denne slåttonnvideoen er produsert av Hanne Sollesnes, og viser slåtten på Jæren. Vi får se en rekke traktorer og redskaper i aksjon.

Bredt maskinutvalg

Av slåmaskiner er hele tre ulike sett i arbeid. Først en New Holland T7.210 med butterfly fra Lely, deretter en Massey Ferguson med slepeslåmaskin, og til slutt en annen Massey Ferguson med slåmaskin fra JF-Stoll, en GTX13005.

Etter at det er slått berges noe av graset med ei lessevogn fra Strautmann, trukket av en John Deere 6430. Annet gras blir raka sammen av en Massey Ferguson 6140 med Kuhn-rive, før en 6480 av samme merke, med ei Kuhn FBP 2135 kombipresse, står for pressing og pakking.

Nye kåringer på gang

Fristen for å sende inn bidrag til Årets slåttonnvideo 2018 har gått ut, og snart skal en vinner kåres. Traktors neste videokåring er imidlertid allerede i gang, vi tar nå imot bidrag til Årets innhøstingsvideo 2018.

I denne kåringa ønsker vi oss videoer av tresking, potetopptaging, løkhøsting, kålskjæring, og alt annet som har med innhøsting å gjøre. Send inn videoen din innen 22. oktober, og få den publisert her på traktor.no.

Annonse

Mot slutten av året er det selve hovedkåringa Årets landbruksvideo 2018 som finner sted. Fristen for å sende inn bidrag til denne kåringa er 12. november, og konkurranseregler og mer informasjon finner du i denne saken:

Her finner du de andre videoene i kåringa Årets slåttonnvideo 2018:

Neste artikkel

Nedgang også i Irland