Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Slått, tresking og traktorfotball

Full fart i landbruksvideo fra Østfold.

Kåringen Årets landbruksvideo ruller videre, og her kommer et nytt bidrag. Denne videoen er laget av Erlend Moberget, og viser et variert utvalg av hva Østfoldlandbruket har å by på.

Fra snø til tresking

Videoen starter ved et bord på en veranda, der arbeidsfolka akkurat er ferdig med middag og planlegging av videre drift. Deretter tar Moberget oss med på blant annet snøbrøyting, gjødselspredning, pløying, fjøsstell, eggplukking, slått, pressing og tresking.

I tillegg får vi være med på bøndenes demonstrasjonstog i Oslo, og noe så spesielt som en traktorfotball-kamp.

Annonse

Erlend Moberget har virkelig gjort seg gjeldende i Traktors videokåringer dette året. Først vant han kåringen Årets slåttonnvideo med sitt bidrag fra høyslåtten på Fuglenes gård. Deretter vant han og kameraten Sindre Reinfjord kåringen Årets innhøstingsvideo, med en video der de viste fram tresking på flere ulike gårder i Østfold.

Mange fine bidrag

Fristen for å sende inn bidrag til kåringen Årets landbruksvideo gikk ut forrige uke, og vi har fått inn mange flotte videoer. De neste par ukene vil det derfor stadig bli publisert nye videoer på traktor.no.

Før jul vil det bli avholdt jurymøte, der det vil bli bestemt hvilken video som blir Årets landbruksvideo. Vinneren får en fabrikktur til John Deere-fabrikken i Mannheim i Tyskland for to personer. Ved denne fabrikken produseres John Deeres 6-serie traktorer. Premien er gitt av Felleskjøpet Agri.

LES OGSÅ: VIDEO: Landbruksåret på Mosterøy

Neste artikkel

Styrer seks lokasjoner i Eik-kjeden