Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Skuronna i Østfold

Erlend og Sindres bidrag til Årets innhøstingsvideo

I denne videoen tar Erlend Moberget og Sindre Reinfjord oss med på skuronna i Østfold. Vi får se tresking og korntransport med et bredt utvalg treskere, traktorer og hengere. Her er det alt fra eldre, små til nye, store treskere, og både gamle og nye traktorer.

Erlend og Sindre har sendt inn videoer til Traktors kåringer tidligere også. I 2016 gikk de av med seieren i kåringen Årets våronnvideo, med videoen "Våronn-o-rama". Tidligere i høst hadde Erlend operert på egen hånd, og bidraget hans fra høyslåtten på Fuglenes Gård ble kåret til Årets slåttonnvideo 2017. Nå har altså duoen laget video sammen igjen, og resultatet kan du se øverst i denne saken.

Dette er det siste bidraget i kåringen Årets innhøstingsvideo 2017. Nå skal juryen diskutere seg fram til hvilken video som er den beste. Vinneren får et POP@Work-hørselvern med DAB+, i tillegg til store doser heder og ære.

Nå gjenstår bare den store hovedkåringen Årets landbruksvideo. Her vil vi ha inn videoer som viser hele landbrukåret 2017, med alt det har å by på. I denne kåringen kan vi også by på en ekstra flott premie. Vinneren får ta med seg en venn på fabrikkbesøk hos John Deere! Premien er sponset av Felleskjøpet Agri.

Kåringen har frist for innsending av bidrag 15. november. Du kan lese mer om konkurrasereglene, og om hvordan du sender inn ditt bidrag her.

LES OGSÅ: VIDEO: Havrehøst med Skarsem & Jakobsen

LES OGSÅ: VIDEO: Hvetetresking i Øvre Eiker

LES OGSÅ: VIDEO: Ertehøst i Buskerud

LES OGSÅ: VIDEO: Byggtresking på Sandheia gård

LES OGSÅ: VIDEO: Fendt-tospann i Trøndelag

Neste artikkel

Eiksenteret Lier flytter