Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Presis grasdrift på Romerike

Karl Rasmus’ bidrag til Årets slåttonnvideo 2018.

For en måneds tid siden falt avgjørelsen i kåringa Årets våronnvideo 2018, og nok en gang var det Erlend Moberget fra Østfold som gikk av med seieren. Nå er det tid for en ny kåring, nemlig Årets slåttonnvideo 2018.

Avslappet kjørestil

Det første bidraget i kåringa kommer fra Karl Rasmus Gauterud, og er tatt opp på Romerike i Akershus. Videoen viser raking, pressing og pakking med høy presisjon. Både rakinga og pressinga foregår med traktorer med GPS-styring, og helt i starten av videoen får vi et lite glimt av en svært avslappet pressesjåfør.

Annonse

Traktorene som er i drift er utelukkende grønne og gule, mens redskapen bak har et mer variert merkeutvalg. Rakinga gjøres med en John Deere 6150R og en Claas Liner 2700. Pressinga er det en John Deere 6215R og ei Krone Big Pack 890 XC som står for, mens pakkinga utføres av en John Deere 6105R og en Taarup Pro Wrap.

En drøy måned igjen

Har du noen kule videosnutter fra slåtten, eller har du planer om å ta med kameraet når neste slått skal tas? Fristen for å sende inn bidrag til Årets slåttonnvideo er ikke før 3. september, så du har fortsatt en drøy måned på deg.

Mer informasjon om hvilke konkurranseregler som gjelder, og om hvordan du sender inn ditt bidrag til kåringa, finner du i denne saken:

Neste artikkel

Nedgang også i Irland