Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Nærgående våronnskildring

Erlend Moberget viser oss våronna i Østfold.

Den neste videoen i kåringa Årets våronnvideo 2018 kommer fra Erlend Moberget.

Erlend tar oss med på våronna på flere ulike gårder i Østfold. Her får vi se spredning av husdyrgjødsel, pløying, harving, såing og tromlig, tidvis på svært nært hold. Underveis får vi også se noen av folka som gjemmer seg inni de ulike traktorhyttene.

Av traktorer som er med i videoen finner vi modeller fra både Massey Ferguson, Valtra, Fendt og John Deere.

Tidligere vinner

Moberget er en trofast innsender av videoer til Traktors kåringer, og har ved flere anledninger også gått av med seieren. For to år siden laget han og kameraten Sindre Reinfjord en våronnvideo som gikk helt til topps i kåringa Årets våronnvideo 2016.

Den videoen kan du se her:

Flere kåringer følger

Annonse

Fristen for å sende inn bidrag til Årets våronnvideo 2018 har gått ut, og en vinner skal kåres så fort alle videoene er publisert. Det er imidlertid ingen grunn til å la videoutstyret ligge hjemme resten av sommeren. Innen 3. september ønsker vi oss mange fine bidrag til kåringa Årets slåttonnvideo, mens vi videre utover høsten skal kåre både Årets innhøstingsvideo og Årets landbruskvideo.

Mer informasjon om disse kåringene finner du i denne saken:

Mens du venter på at flere våronnvideoer skal bli publisert her på traktor.no kan du kose deg med bidragene som allerede har kommet ut. De finner du her:

Neste artikkel

John Deere oppgraderer kompakttraktorene