Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Møkk og såing på Tyristrand

Lars Petters bidrag til Årets våronnvideo 2018

Neste video i kåringa Årets våronnvideo kommer fra Lars Petter Bøhn Gjelstad. Han tar oss med på spredning av tørrmøkk, samt pløying, harving, såing og tromling.

Mye grønt

I videoen får vi se et utvalg av Fendt- og John Deere-traktorer, i tillegg til diverse redskaper. Først ut er en 724 og en 720 av førstnevnte merke, med hver sin Samson SP15 tørrgjødselspreder. De to vognene lastes med en Volvo L70G hjullaster.

Senere pløyes møkka ned med 724’en og en Kuhn Variomaster, før harvinga drar igang med Fendt 720-en og en Väderstad NZA 600 harv.

Såinga er det en John Deere 6125R som tar seg av, sammen med en Väderstad Rapid 300.

Sjarmøretappen med tromling gjennomføres med en John Deere 6300.

Brøyting på Snarøya

Dette er ikke første gangen Lars Petter sender inn en video til Traktors kåringer. I vinter laget han en brøytevideo, der vi fikk være med på brøyting med både skjær og fres på Snarøya i Bærum. Om vi ikke tar helt feil er det den samme Fendt 720-en som vi så i snøkjøring i vinter, som nå bidrar med møkkspredning og såing i denne våronnvideoen.

Annonse

Brøytevideoen Lars Petter laget kan du se ved å følge linken under.

Fristen nærmer seg

Bidragene renner inn til kåringa Årets våronnvideo, men det er fortsatt noen dager igjen til fristen. Din video kan sendes til oss helt fram til 25. juni, som er på mandag.

I tillegg til Årets våronnvideo skal vi også kåre Årets slåttonnvideo (frist 3. september), Årets innhøstingsvideo (frist 22. oktober) og hovedkåringa Årets landbruksvideo (frist 12. november)

Vil du lese mer om konkurransereglene, og om hvordan du sender inn din video, kan du finne informasjon i denne saken:

Her kan du se den første våronnvideoen som kom inn til årets kåring:

Neste artikkel

Med hjerte for Fendt