Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Landbruksåret på Brennbakk gård

Johan Brennbakk (8) viser oss landbruksåret fra passasjersetet.

Kåringen Årets landbruksvideo 2017 går mot slutten. Faktisk er denne videoen det siste bidraget i kåringen. Neste uke blir det klart hvilken videoprodusent som stikker av med hovedpremien fra Felleskjøpet Agri; en tur for to personer til John Deere-fabrikken i Mannheim i Tyskland.

Ung videoprodusent

Denne videoen er filmet av Johan Brennbakk (8), og viser oss mange av opplevelsene en ung gårdsinteressert gutt får med seg i løpet av året. Johan har filmet det meste som skjer på jordet i løpet av året, i tillegg til brøyting og litt traktorpulling. I tillegg får vi se nytt liv i fjøset, idet en kalv kommer til verden.

Til tross for hans unge alder er det ikke første gang Johan sender inn en video til Traktors kåringer. I våronnvideokåringa i 2016 hadde han også filmet noe av aktiviteten på familiegården i Hattfjelldal. Både den gang og nå er det mamma Tina Brennbakk, som også har sitt eget bidrag i kåringen Årets landbruksvideo 2017, som har hjulpet til med redigering.

- Men Johan har selv bestemt musikk, klipp og rekkefølge i videoen, presiserer hun til traktor.no.

Nye muligheter i vinter

Som nevnt er kåringen Årets landbruksvideo snart over, men til deg som gikk glipp av muligheten til å delta kan vi melde om at en ny snart byr seg. Riktignok om du har mulighet til å filme traktorer som brøyter.

Annonse

Kåringen Årets brøytevideo 2018 er nemlig nettopp lansert, og fristen for å sende inn bidrag er 19. mars 2018. Innboksen hos Traktor-redaksjonen er imidlertid alltid åpen, så det er fullt lovlig å sende inn bidrag tidligere enn fristen også. Mer informasjon om konkurransereglene og rutiner for innsending finner du her.

Neste artikkel

Valtra premierer bærekraft