Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Landbruksåret på Brennbakk gård

Tina i Hattfjelldal kliner til igjen med bidrag til Årets Landbruksvideo!

Tina Brennbakk kliner til med nok et innslag til Traktors videokåringer. I bidraget til Årets landbruksvideo får vi se en masse klipp som Tina har hatt på lager, og som ikke før har vært publisert. Vi blir med på alt fra kuslipp og slåttonn, til feiing av veg og maskinell steinplukking.

Historien bak årets komposisjon er noe helt utenom det vanlige

– Jeg hadde egentlig ikke tenkt å sende inn bidrag til Årets landbruksvideo, da tiden ikke strakk til. Men i morges dro jeg med tog til Bodø på møte for Bondelagsledere, så da fikk jeg tid allikvel. Filmen er med andre ord snekra ihop på toget over Saltfjellet, humrer Tina.

Ny såmaskin

Brennbakk forteller at filmen inneholder mange klipp fra leiekjøringa hun, mannen Øyvind og sønnene driver med ved siden av gården i Hattfjelldal. Vi får se både gammelt og nytt utstyr, blant annet deres gode gamle Nordsten Combi-Matic bak traktoren Tina har gjort til kjendis; gårdens Deutz-Fahr 7250TTV

– Heldigvis kom vår nye Tume slepesåmaskin til slutt slik at vi fikk prøvd den ved innsåing av neste årsbeite til kuene. Ellers er det meste av klippene fra leiekjøringa i delvis krevende og bratt terreng.

Annonse

Egen adventskalender

Tina er ei dame med mange jern i ilden, og skyr ikke å gå på nye prosjekter. Førjulstida er sjølsagt intet unntak

– Brennbakk gård har selvsagt sin egen adventskalender. Gå inn på Facebook og søk oss opp om du vil korte inn førjulstida. Denne dama har mange prosjekter til Øyvind sin store fortvielse innimellom, avslutter den energiske videoprodusenten fra Hattfjelldal

Neste artikkel

Hva er det Deutz-Fahr har på gang?