Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Landbruksåret på Aker gård

Hans Kreklings bidrag til Årets landbruksvideo.

I løpet av 2018 har vi kåret både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, og Årets innhøstingsvideo her på traktor.no. Vi har fått inn utrolig mange flotte videoer, som alle viser det norske landbruket på en god måte. Ikke minst viser de traktorens viktige rolle, og hvorfor så mange er så glad i nettopp traktorer.

Selve toppen av kransekaka kommer imidlertid nå, når vi skal kåre Årets landbruksvideo 2018. Her har vi fått inn en rekke bidrag som viser hele landbruksåret 2018, og mye av hva det hadde å by på.

Ertehøsting og fôrhjelp

Annonse

Den første videoen i kåringa kommer fra vår trofaste innsender Hans Krekling. Nok en gang er det Aker gård i Hokksund som er arena for begivenhetene, men selv om omgivelsene er kjente blir det absolutt ikke kjedelig. I videoen får vi være med på alt fra slodding, såing og gjødsling, til tresking, møkkspredning og halmpressing. I tillegg får vi igjen et par glimt av de spesielle maskinene som høster erter til Findus.

I anledning den tørre og varme vekstsesongen får vi for det første se et termometer som har steget langt over det de fleste av oss anser som komforttemperatur, og Hans viser oss også et tiltak som ble gjort for å bøte på fôrmangelen mange husdyrbønder opplever nå om dagen. Vi får nemlig se både såing og høsting av en blanding av raigras og fôrraps, på arealene der Findus-ertene ble høsta tidligere.

Se alle videoene fra 2018

Fristen for å sende inn bidrag til Årets landbruksvideo har gått ut, og som nevnt har mange flotte bidrag kommet inn. Disse vil bli publisert her på traktor.no med mer eller mindre jevne mellomrom framover. Mens du venter på nye videoer kan du kose deg med et tilbakeblikk på alle de flott bidragene som har vært med i kåringene i 2018. Du finner lenker til samtlige videoer i denne saken:

Neste artikkel

Steyr presenterer Absolut 6280 CVT