Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Innhøsting på Bryn

Erik Friis Røkholts bidrag til Årets innhøstingsvideo.

I denne innhøstingsvideoen, send til oss av Erik Friis Røkholt, får vi se en Claas Lexion 630 ete seg gjennom kornåkeren på Bryn gård i Bærum. Som på de fleste andre norske gårder denne høsten legges halmen igjen også her.

I videoen får vi også et par glimt av både raking og pressing av halmen, og mot slutten får vi se et oversiktsbilde av en ferdig tresket åker, med hvite, pakka halmballer liggende spredt.

Også tidligere i høst fikk vi en videooppdatering fra Erik, da viste han oss slåtten på Tanum gård, også den i Bærum. Den videoen kan du se her:

Kåringa Årets innhøstingsvideo er nå avsluttet, og snart skal det kåres en vinner. Nå er det klart for hovedkåringa Årets landbruksvideo 2018, der vi ønsker oss bidrag som viser hele landbruksåret. Til inspirasjon anbefaler vi å ta en titt på fjorårets vinnerbidrag, laget av Ola, Vetle og Thomas fra Mosterøy i Rogaland.

Annonse

Fristen for å sende inn bidrag til Årets landbruksvideo 2018 er 12. november. Mer informasjon om konkurranseregler, og om hvordan du sender inn ditt bidrag, finner du i denne saken:

Her kan du se de øvrige bidragene til Årets innhøstingsvideo 2018:

Neste artikkel

Nye Eiksentre i Gol og Hjartdal