Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Fra snø til snø igjen

Tina Brennbakks landbruksvideo viser hele vekstsesongen.

På Brennbakk gård i Hattfjelldal i Nordland er det stadig stor aktivitet, skal vi tro videoene Tina Brennbakk sender inn til Traktors videokonkurranser. Dette bidraget til kåringen Årets landbruksvideo er intet unntak.

Start og slutt i snøen

I starten av videoen får vi se noen glimt av forrige vinters brøyteaktivitet. Deretter tar Tina oss med på våronn, beiteslipp, slåttonn, møkkspredning, høstpløying, hjemkjøring av fôr og henting av dyra på beite igjen. Innimellom får vi også se noen glimt fra ulike fritidsaktiviteter, både snøscooterkjøring og tur til Agrisjå.

Etter at vi har fått se at dyra er trygt inne i fjøset igjen, og fôret er plassert på gården, er vi brått tilbake til brøytinga. Men her er det ikke noe juks, med bruk av gamle klipp. Tina skriver i en e-post til traktor.no at hun er glad for at fristen for innsending av videoer til Årets landbruksvideo ble utsatt, for da rakk hun å få med seg den første snøen i Hattfjelldal på videoen sin. Her er faktisk hele vekstsesongen dokumentert fra start til slutt!

Annonse

Grom premie

Kåringen Årets landbruksvideo har allerede hatt frist for innsending av bidrag, så tiden har dessverre gått ut for deg som til nå ikke har sendt inn. Imidlertid kan du glede deg til mange flotte landbruksvideoer på traktor.no de neste dagene. Vi har fått inn mange bidrag, som kommer til å bli publisert framover.

Ut i desember en gang kommer det til å bli avholdt jurymøte, der det skal avgjøres hvilken video som blir Årets landbruksvideo. Vinneren av kåringen får en fabrikktur, levert av Felleskjøpet Agri. Turen går selvfølgelig til en John Deere-fabrikk, nærmere bestemt fabrikken i Mannheim i Tyskland.

LES OGSÅ: VIDEO: Slått, tresking og traktorfotball

LES OGSÅ: VIDEO: Landbruksåret på Mosterøy

Neste artikkel

Eikmaskin lover å ta vare på kundene