Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Fra pløying til beiting i Hattfjelldal

Tina Brennbakks bidrag til Årets våronnvideo 2018.

Denne våronnvideoen kommer fra vår trofaste bidragsyter Tina Brennbakk, og tar oss med på det meste som skjer i våronna på Brennbakk gård i Hattfjelldal.

Vi får se pløying, steinplukking, harving, såing, spredning av møkk, kalking, tromling og spredning av kunstgjødsel. Til slutt får vi også se et glimt av noen av de som nyter godt av ei grundig gjennomført våronn: kuene på grønt beite.

Det er Øyvind og Trond-Håvard Brennbakk som er sjåfører, og traktorene som er med er en Fendt 313 S4 og en Deutz-Fahr 7250 TTV.

Dreven videofamilie

Tina er som tidligere nevnt en trofast innsender av videoer til Traktors kåringer. I fjor høst laget hun blant annet en video til kåringa Årets landbruksvideo, og det samme gjorde hennes da åtte år gamle sønn Johan!

Videoene til mor og sønn Brennbakk kan du se ved å følge disse lenkene:

Annonse

Klart for slåttonn

Årets slått er for lengst i gang rundt om i landet, og dersom du ikke allerede har hatt med deg videokameraet ut på enga anbefaler vi at du gjør det ved neste anledning. 3. september er det nemlig frist for å sende inn bidrag til kåringa Årets slåttonnvideo 2018.

Deretter er det Årets innhøstingsvideo som står for tur, før hovedkåringa Årets landbruksvideo runder av kårings-året like før jul. Vil du lese mer om konkurranseregler, frister og rutiner for innsending av bidrag, finner du alt du trenger å vite i denne saken:

Her kan du se bidragene til Årets våronnvideo 2018 som allerede er publisert. Flere vil komme de nærmeste dagene!

Neste artikkel

Fendt solgte best i Tyskland