Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Blått, grønt og rødt i Hokksund

Hans Kreklings bidrag til Årets våronnvideo 2018

Neste video i kåringa Årets våronnvideo 2018 er signert Hans Krekling fra Hokksund i Øvre Eiker i Buskerud. Videoen starter med en traktor som brøyter snø. Deretter får vi se kornstubb som såvidt stikker gjennom et tynt snødekke, og et oversiktsbilde der en stor snøhaug er i ferd med å forsvinne. Det er tydelig at våren er i anmarsj.

Fra slodding til såing

Selve våronna drar i gang med slodding med en New Holland, før spredning av husdyrgjødsel setter inn. Sistnevnte jobb gjøres med to John Deere-er, den ene med gjødseltank med slangebom, og den andre med slangespredebom.

Etter at gjødslinga er fullført tar New Holland-en over igjen, og nå er det harving som står for tur. Deretter kommer nok en New Holland på banen med såmaskin. Til slutt får vi også se en gammel Massey Ferguson i sving med en såmaskin.

Klart for slåttonnvideo

Annonse

Kåringa Årets våronnvideo 2018 har frist for innsending av bidrag i dag, mandag, og vi har flere videoer som venter på publisering. De vil komme ut her på traktor.no de nærmeste dagene.

Neste kåring på programmet er Årets slåttonnvideo, som har frist for innsending 3. september. Vil du vite mer om konkurransereglene, og om hvordan du sender inn ditt bidrag, kan du ta en titt på denne saken:

Her finner du bidragene som er publisert i Årets våronnvideo 2018 så langt:

Neste artikkel

Den kritiske smøreolja