Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Spektakulær skildring av våronna i Skjeberg

Kristian Schea Bergersen tar oss med på våronn og hverdagsliv på Sørli gård

Neste bidrag til kåringen Årets våronnvideo er fra Viken fylke, nærmere bestemt Skjeberg i Sarpsborg kommune.

Her vises deler av årets våronna på Sørli gård.

Kristian Schea Bergersen har filmet og klippet sammen et flott innslag, som viser at livet på gården går sin gang på andre områder også, selv om det er full våronn. Det gir lange arbeidsdager, men det må til på en moderne gård.

Annonse

Sørli gård driver økologisk med produksjon av egg på 7500 verpehøner samt 1200 dekar jord. Runar Sørli er femte generasjon bonde, og driver sammen med sin sønn Jens Ludvig Sørli. Sørli gård har en 150 år gammel historie, har drevet økologisk siden år 2000, og har produsert økologiske egg siden 2003.

Send oss ditt bidrag

Fristen for innsending av Årets våronnvideo 2020 er i utgangspunktet satt til den 25. juni, men grunnet varierende værforhold rundt om i landet, hvor enkelte knapt har fått begynt arbeidet, utsetter vi fristen til 1. juli.

Vi publiserer innsendte bidrag fortløpende helt fram til kåringen skjer. Vi setter dessuten pris på om du skriver noen linjer om hvem du er, hvor du bor og hvem vi ser i filmen, forutsatt at vedkommende gir deg sitt samtykke til dette. Og husk; ingen bidrag er for små, eller for dårlige!

Se mer om hvordan du sender oss din video i denne saken

Neste artikkel

VIDEO: Våronna på Brennbakk gård