Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lager du Årets Landbruksvideo?

Finn frem mobilen og bli med i vår videokonkurranse

Slåtten er i full gang mange steder og hva passer vel bedre enn å filme litt av jobben som gjøres av små og store, nye og gamle traktorer ute på jordene. Vi i Traktor-redaksjonen inviterer nå leserne til å sende inn bidrag til kåringen av Årets landbruksvideo. Vi ønsker oss bidrag fra hele landet, og du kan gjerne bruke materiale du allerede har filmet så lenge det er fra årets sesong.

Kriteriene for å delta finner du i faktaboksen under, sammen med resten av reglene som må følges for å delta i kåringene. En av de viktigste reglene er at videoene ikke må publiseres på for eksempel Youtube før de er publisert på Traktor.no.

Vi publiserer innsendte bidrag fortløpende, men siste fristen for å sende inn bidrag er 1. oktober. Vi setter pris på om du skriver noen linjer om hvem du er, hvor du bor og hvem vi ser i filmen, forutsatt at vedkommende gir deg sitt samtykke til dette. Og husk; ingen bidrag er for små, eller for dårlige!

Konkurranseregler Årets landbruksvideo 2022

Bildemateriale for Årets landbruksvideo kan være fra både våronn, slottonn eller annen innhøsting.

Frist for innsending av bidrag er 1. oktober

Videomateriale sendes til redaksjon@traktor.no via filemail.com eller lignende fildelingsprogram. VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

Det er innsenders ansvar å ha gyldig rettighet/lisens for musikk som brukes i videoen. Informasjon om musikken må sendes inn sammen med videoen.

Om det filmes eller tas bilder til videoen ved hjelp av drone, er innsender selv ansvarlig for å følge regelverket som gjelder for bruk av droner. For å gjøre seg kjent med hvilke krav som gjelder anbefaler vi å bruke Luftfartstilsynets nettsider.

Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra 2022.

Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med maksimalt ett bidrag per kåring.

Anbefalt lengde på video er 2-3 minutter. Maks tillatte lengde på er 4 minutter.

Navn på personer i videoene må være med hvis personene er identifiserbare. Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer i videoene.

Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Tun Medias fotoarkiv.

Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

Arrangørene av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder samt bruke bildene i egne kommunikasjonskanaler.

Ungt supertalent

I 2019 var det 16 år gamle Hans Krekling fra Øvre Eiker som gikk rett til topps med sin kavalkade “Fra skog til plog”. Videoen kan være til god inspirasjon for deg som ønsker å prøve deg i årets kåring. Du kan se den øverst i saken.

Annonse

Her er noe av det juryen skrev om vinnerbidraget:

"Hans Krekling har på mesterlig vis dekka alt fra skogsarbeide til kirsebærproduksjon. Videoen er meget godt komponert, hvor den tekniske klippinga mot musikken er storslagen. Videoen viser kort og godt et særlig vidt spenn av det norske landbruksåret på en utmerket måte"

Tilbakeblikk på tidligere sesonger

Trenger du ytterligere litt inspirasjon før kameraet fiskes fram? Fjorårets vinnervideoer fra litt ulike kategoriene av Årets landbruksvideo finner du i lenkene under.

Neste artikkel

VIDEO: Våronna på Brennbakk gård