Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lager du Årets Landbruksvideo 2019?

Send oss ditt bidrag innen 20 november!

Vi i Traktor-redaksjonen er stadig imponert over hvor mange dyktige produsenter av landbruksvideoer det finnes rundt om i vårt langstrakte land. Så langt i år har vi kåra Årets brøytevideo, Årets våronnvideo og Årets slåttonnvideo. Hvem som går av med seieren i konkurransen Årets innhøstingsvideo vil publiseres her på Traktor.no i morgen, tirsdag.

Send oss din årskavalkade!

Frista for innsending av selve kronjuvelen; Årets landbrukvideo nærmer seg. Vi har valgt å utvide denne fra 12. til 20. november da vi registrerer at det enda er flere som fortsatt driver høstpløying. Vi håper at så mange som mulig av våre lesere, setter sammen klipp fra årets sesong og sender oss sitt bidrag. Og husk; intet innslag er for dårlig! Videoene vil selvsagt pupliseres fortløpende på Traktor.no og deles ellers på Facebook og Snapchat.

Konkurransereglene finner du i faktaboksen under. En av de viktigste reglene er at videoene ikke må publiseres på for eksempel Youtube før de er publisert på Traktor.no.

Konkurranseregler Årets landbruksvideo 2019

Det er til sammen fire kategorier: Vi kårer Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, Årets innhøstingsvideo og Årets landbruksvideo. Bildemateriale fra de tre førstnevnte kan inngå i Årets landbruksvideo, som er hovedkåringen.

– Frist for innsending av bidrag til Årets våronnvideo er 25. juni, Årets slåttonnvideo har frist 3. september, Årets innhøstingsvideo må sendes inn til 22. oktober og Årets landbruksvideo har frist 20. november.

– Videomateriale sendes til redaksjon@traktor.no via filemail.com eller lignende fildelingsprogram. VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

– Det er innsenders ansvar å ha gyldig rettighet/lisens for musikk som brukes i videoen. Informasjon om musikken må sendes inn sammen med videoen.

– Om det filmes eller tas bilder til videoen ved hjelp av drone, er innsender selv ansvarlig for å følge regelverket som gjelder for bruk av droner. For å gjøre seg kjent med hvilke krav som gjelder anbefaler vi å bruke Luftfartstilsynets nettsider.

– Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra 2019.

– Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med maksimalt ett bidrag per kåring.

– Maks lenge i Årets landbruksvideo er 4 minutter.

– Navn på personer i videoene må være med hvis personene er identifiserbare. Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer i videoene.

– Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Tun Medias fotoarkiv.

– Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

– Arrangørene av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder samt bruke bildene i egne kommunikasjonskanaler.

100% sjølkomponert

Annonse

I fjor var det Morten Bjorland og Håvard Helvik Høiland som stakk av med seieren i hovedkåringen Årets landbruksvideo 2018. Videoen kan være til god inspirasjon for deg som ønsker å prøve deg i årets kåring. Du kan se den øverst i saken. Her er noe av det juryen skrev om vinnerbidraget:

"Videoen deres fra landbruket på Jæren er svært variert, og som gir et realistisk bilde av jobben som legges ned for å produsere mat her til lands. Juryen var også svært begeistra for introen i videoen, som er uten musikk, men med autentiske fjøslyder og lyden av arbeidet som gjøres. Noe helt spesielt med denne videoen er at den har musikk som er laget full og helt kun til denne videoen"

Tilbakeblikk på årets innslag

Vi i Traktor takker hjerteligst for de mange, suverende bidragene dere har sendt oss så langt i 2019. Under følger lenke til årets vinnerinnslag i kåringene Årets brøytevideo, Årets våronnvideo og Årets slåttonnvideo;

Neste artikkel

Dette er Årets innhøstingsvideo!