Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dette er Årets innhøstingsvideo 2018

Sjekk hvilken video som stakk av med tittelen.

Kåringa Årets innhøstingsvideo har fått en vinner, og nok en gang er det en gammel kjenning som kan smykke seg med tittelen.

Erlend Mobergets video fra treskinga i Rakkestad i Østfold var den som begeistret juryen mest. Begrunnelsen er god variasjon i klipp og kameravinkler, og at man ser mye til folka som gjør jobben med innhøstinga. I tillegg er det god presisjon og detaljrikhet i klippinga.

Legges ned mye jobb

Juryen vil takke samtlige som har sendt inn bidrag til Årets innhøstingsvideo, og berømme dem for den jobben de gjør. Hver og en av videoene er av god kvalitet, og det er ingen tvil om at hver og en av dem også krever mye jobb i både filming og redigering.

En video som bør nevnes spesielt er Hans Kreklings forevigelse av erteinnhøstinga på gården Aker, der tre spesialmaskiner jobber sammen på jordet. I tillegg til at Hans gjør en god jobb med selve produksjonen av videoen, viser den også maskiner og arbeidsoperasjoner som mange ikke har sett tidligere.

Tilbakeblikk på årets kåringer

Med Årets innhøstingsvideo kåret har vi nå vært gjennom tre av årets fire videokåringer. Nå venter hovedkåringa Årets landbruksvideo, og om ikke lenge kommer den første videoen til å bli publisert her på traktor.no. I mellomtiden kan du kose deg med å se gjennom alle de flotte videoene vi har fått inn dette året. Linker til videoene finner du her:

Årets innhøstingsvideo 2018:

Årets slåttonnvideo 2018:

Annonse

Årets våronnvideo 2018:

Neste artikkel

Xerions norske opphav