Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: New Holland rydder vei

Se Eirik Feragens gromme bidrag til Årets Brøytevideo 2019!

Eirik Feragens bidrag til Årets Brøytevideo 2019 viser alt fra brøyting av skogsbilvei til strøing i trange boligfelt, bortkjøring av snø og reparasjon av slangebrudd.

Blått er rått

Feranges bidrag byr på testkjøring av Duun tf250 fres med hydraulisk kanvinge på en New Holland T7.210 AC, utstyrt med Pome Wingmaster plog. Snøryddinga skjer i idylliske omgivelser på skogen. Vi får også et glimt av en gammel sliter, en Ford 6640 SLE, utstyrt med totrinnsfres fra Duun.

Krevende omgivelser

I videoen ser vi også en noe mindre New Holland t6.160 AC med Duun TF236 snøfres og Pome Wingmaster plog i privat snørydding langs trange gater og på parkeringsplasser, fylt opp av biler. Reparasjoner hører med til hardt bruk av utstyret i vintermånedene, og videoen har også fanga en ryddig utbedring av slangebrudd.

Annonse

Vi blir også med på bortkjøring av snø fra et garasjeanlegg med Volvo l35b hjullaster og strøing av Feragens kommunale snøryddingsrode. Videoen viser hele prosessen fra opplasting av grus, til strøing av ekkelt smale broer og gangeveier. Vi får også oppleve forsering av krappe svinger inne fra traktorhytta, hvor det nesten er et under at det ikke spruter treflis av både verandragelendre og hushjørner. Dessuten blir ikke inntrykket dratt ned av at sjåføren har topplue fra Magasinet Traktor hengende klar inne i skyssen!

Kåringa nærmer seg

Magasinet Traktor vil kåre Årets Brøytevideo i løpet av denne uka. I mellomtiden kan du kose deg med de andre kule bidragene fra årets -og tideligere sesongers kåringer;

Neste artikkel

John Deere solgte best i Sverige