Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Husk å delta i brøytekonkurransen

Send inn ditt bidrag til Årets brøytevideo innen 19. mars.

Illustrasjonsfoto: Trond Martin Wiersholm
Illustrasjonsfoto: Trond Martin Wiersholm

Vi minner om videokonkurransen vår: Om en drøyt to uker går fristen for å sende inn bidrag til Årets brøytevideo 2019 ut. Om du vil få din video publisert på traktor.no har du derfor fortsatt god tid, men under de neste snøfalla bør kameraet bringes med. Mer info om fristen, og regler for konkurransen, kan du finne her:

Brøyting og bortkjøring i fjor

I fjor var det Erlend Moberget som stakk av med seieren, med sin video som viste brøyting og bortkjøring i Østfold. Der fikk vi se brøyting med både gammelt og nytt utstyr, samt bortkjøring av snø med lastebil og frontfreser.

Vinnervideoen fra i fjor kan du se her:

Annonse

Fjøs slått og drenering

Mens vinteren er på sitt tøffeste tror jeg de fleste av oss kan sette pris på et gjensyn med en litt mer sommerlig video. Vinnerbidraget til Årets landbruksvideo 2018 ble laget av Morten Bjorland og Håvard Helvik Høiland, og viser landbruksåret på Jæren.

Som begrunnelse for seieren trakk juryen blant annet fram at den viser et variert og realistisk bilde av jobben en bonde gjør. De var svært begeistra for introen i videoen, som er uten musikk, men med autentiske fjøslyder og lyden av arbeidet som gjøres.

Årets landbruksvideo 2018 kan du se her:

Neste artikkel

Massey Ferguson 4700M oppgraderes