Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Elegant snøhåndtering i Hattfjelldal

Tina Brennbakks bidrag til Årets brøytevideo.

Øyvind Brennbakk ratter elegant sin Deutz-Fahr 7250 TTV etter snødekte veier i Hattfjelldal i Nordland. GMI-skjæret og fresen fra Nortek kaster nysnøen metervis ut forbi brøytekantene i solskinn som i tett snødrev.

Tradisjon for bidrag

Tina Brennbak står bak videoproduksjonen. Hun har gjennom flere års bidrag, skapt tradisjon i Traktors videokåringer. Brennbak har deltatt i tidligere kåringer av både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo og Årets landbruksvideo, foruten kåringen av Årets brøytevideo i fjor.

Varierende forhold

Annonse

Starten av januar var ei travel tid for brøytemannskapene over hele landet. Tina forteller om hektiske dager hvor det rett og slett ikke ble tid til filming. Om det så ut til at våren meldte sin endelige ankomst alt i februar, har værforholda den siste tida gjort omvending. - hele opplegget med brøytevideo har holdt på å regne bort hos oss, men heldigvis fikk vi litt snøvær for noen dager siden, forteller Tina. Seinvinteren har med andre ord ikke bydd på mildvær og vårtegn kun på sentrale Østlandet.

Send oss din video innen 19. mars

Har du videomateriale fra årets brøytesesong, som du ønsker å sette sammen til et bidrag til Årets brøytevideo? Fristen for innsending er tirsdag 19. mars, altså om snaue to uker.

Konkurransereglene og informasjon om hvordan du sender inn ditt bidrag finner du i denne saken;

Neste artikkel

Nyåpning på Tynset