Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Brøyting og strøing i Hattfjelldal

Tina Brennbakks bidrag til Årets brøytevideo.

Denne brøytevideoen er signert en av våre trofaste videoinnsendere Tina Brennbakk, og viser brøyting, strøing og bortkjøring av snø i Hattfjelldal i Nordland. Brøytinga er det Øyvind Brennbakk som står for, i sin Deutz-Fahr 7250 TTV med GMI-skjær og Nordtek snøfres. Samme sjåfør trakterer også en Fendt 313 med Falköping-spreder når vi får se strøing av veier.

Under bortkjøringa av snø, der det fjernes hauger fra parkeringsplasser, er også Trond-Håvard og Knut-Jørgen Brennbakk med.

Erfaren videoprodusent

Annonse

Som nevnt har Tina vært en trofast bidragsyter til Traktors videokåringer tidligere også. I 2017 deltok hun i kåringene av både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo, og Årets landbruksvideo. I sistnevnte kåring deltok også Tinas sønn Johan, som bare var åtte år gammel da videoen ble sendt inn.

Fristen nærmer seg

Har du videomateriale fra årets brøytesesong, som du ønsker å sette sammen til et bidrag til Årets brøytevideo? Fristen for innsending er mandag 19. mars, altså om én uke i dag.

Dersom du vil delta i kåringen kan du lese mer om konkurransereglene, og om hvordan du sender inn ditt bidrag, i faktaboksen i denne saken.

Neste artikkel

Eikmaskin lover å ta vare på kundene