Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lager du Årets brøytevideo 2020?

Vi ønsker å se store, små, gromme og spesielle brøytetraktorer i aksjon.

Vi ønsker ditt bidrag til konkurransen.
Vi ønsker ditt bidrag til konkurransen.

Snøen har latt vente litt på seg her på østlandet, men nå er vinteren definitivt her. Dermed er også brøyting og strøing igang for mange av våre lesere. Husk å ta med kamera neste gang du skal ut å brøyte, slik at du har materialet klart

Fra fjorårets vinnervideo, produsert av Tina Brennbakk. Bildet  viser Øyvind Brennbakk sin Deutz-Fahr 7250 TTV i fint driv langs vegene i Hattfjelldal
Fra fjorårets vinnervideo, produsert av Tina Brennbakk. Bildet viser Øyvind Brennbakk sin Deutz-Fahr 7250 TTV i fint driv langs vegene i Hattfjelldal

Lang sesong foran oss

Annonse

Fristen for å sende inn bidrag settes til 21 mars 2021. Det betyr at de fleste vil ha god tid til å framskaffe blinkskuddene, og få redigert en brøytevideo.

I den samme faktaboksen finner du blant annet også informasjon om maksimal lengde på videoen, samt beskrivelse av hvordan du leverer inn ditt bidrag.

Det vanker heder & ære til vinneren, samt en fin premiepakke fra Traktor

Fjorårets vinnerbidrag kan du se HER

Konkurranseregler Årets brøytevideo 2020

For å delta i konkurransen må bidraget sendes inn innen 21. mars 2021.

Videofila sendes via filemail.com eller annen fildelingstjeneste til redaksjon@traktor.no.

VIKTIG: Sammen med videoen må det sendes en kort beskrivelse av hva som vises. Dette kan være merker og modellnavn på maskiner og utstyr, arbeidsoppgavene som utføres, spesielle hendelser som er vist i videoen, stedsnavn og lignende.

VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

Bidraget kan maksimalt være 3 minutter langt.

Det er innsenders ansvar å ha gyldige rettigheter/lisens for musikk som benyttes i videoen. Informasjon om musikken som brukes må sendes inn sammen med videoen.

Om det filmes eller tas bilder til videoen ved hjelp av drone er innsender selv ansvarlig for å følge regelverket som gjelder for bruk av droner.

For å gjøre seg kjent med hvilke krav som gjelder anbefaler vi å bruke Luftfartstilsynets nettsider, som du finner her. http://luftfartstilsynet.no/selvbetjening/allmennfly/Droner/

Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra vinteren 2020/2021.

Bidraget må inneholde en eller flere traktorer i aksjon.

Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med ett bidrag.

Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet/i videoene.

Navn på personer på bildet/i videoene må være med hvis personene er identifiserbare.

Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Traktors fotoarkiv.

Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendt materiale, samt bruke materialet i egne kommunikasjonskanaler.

Neste artikkel

Dette er Årets brøytevideo 2019