Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lager du Årets brøytevideo 2019?

Også denne vinteren ønsker vi å se gromme brøytetraktorer i aksjon.

Brøytesesongen er for lengst i gang i det langstrakte land, men trolig er det lenge igjen av den også. Om du ikke allerede har gjort det anbefaler vi å ta med kamera neste gang snøen laver ned, og du må ut og flytte på den.

Lenge igjen til fristen

Som du kan se i faktaboksen nederst i denne saken er fristen for å sende inn bidrag til kåringa så sent som 18. mars. Det betyr at det skal være god tid til å få filma noen brøyterunder, og ikke minst redigert materialet sammen til en flott brøytevideo.

I den samme faktaboksen finner du blant annet også informasjon om maksimal lengde på videoen, samt beskrivelse av hvordan du leverer inn ditt bidrag.

Brøyting og bortkjøring i fjorårets vinnervideo

Annonse

I fjor var det Erlend Moberget som stakk av med tittelen, med sin video av brøyting og bortkjøring i Østfold.

Mobergets video starter hjemme i stua, der en melding om brøyting tikker inn på telefonen. Første del av selve brøytinga er en eldre Massey Ferguson med bakmontert skjær og snøskuffe. Deretter får vi være med på brøyting med litt mer moderne redskap, en Fendt 724 og en JCB hjullaster, begge med skjær.

Under bortkjøringa av snø er det en Claas som spiller hovedrollen, der den laster snø på traktorhengere og krokbiler med en frontmontert snøfreser. Til slutt i videoen får vi se Moberget og kameratene hans leke seg med diverse snøryddingsutstyr på et jorde.

Vinnervideoen, og de øvrige bidragene fra i fjor, finner du her:

Konkurranseregler Årets brøytevideo 2019

For å delta i konkurransen må bidraget sendes inn innen 18. mars 2019.

Videofila sendes via filemail.com eller annen fildelingstjeneste til redaksjon@traktor.no.

VIKTIG: Sammen med videoen må det sendes en kort beskrivelse av hva som vises. Dette kan være merker og modellnavn på maskiner og utstyr, arbeidsoppgavene som utføres, spesielle hendelser som er vist i videoen, stedsnavn og lignende.

VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

Bidraget kan maksimalt være 3 minutter langt.

Det er innsenders ansvar å ha gyldige rettigheter/lisens for musikk som benyttes i videoen. Informasjon om musikken som brukes må sendes inn sammen med videoen.

Om det filmes eller tas bilder til videoen ved hjelp av drone er innsender selv ansvarlig for å følge regelverket som gjelder for bruk av droner.

For å gjøre seg kjent med hvilke krav som gjelder anbefaler vi å bruke Luftfartstilsynets nettsider, som du finner her. http://luftfartstilsynet.no/selvbetjening/allmennfly/Droner/

Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra vinteren 2018/2019.

Bidraget må inneholde en eller flere traktorer i aksjon.

Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med ett bidrag.

Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet/i videoene.

Navn på personer på bildet/i videoene må være med hvis personene er identifiserbare.

Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Traktors fotoarkiv.

Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendt materiale, samt bruke materialet i egne kommunikasjonskanaler.

Neste artikkel

VIDEO: Sjølstyrte traktorer vedlikeholder flyplass