Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kåringa nærmer seg; Hvem lager årets kuleste brøytevideo?

Send oss ditt bidrag innen 19. mars!

Foto: Arkivfoto, Traktor
Foto: Arkivfoto, Traktor

Om kun fem dager går Magasinet Traktors jeve kåring av Årets Brøytevideo av stabelen. Sesongen er på hell, men med store snøfall den siste tida håper vi at leserne våre har fått fanga kule øyeblikk med grom redskap i aksjon.

Bidraget må være oss i hende innen tirsdag 19. mars. Om du sitter på videosnutter fra årets brøytesesong, redigere de sammen til noe tøft å send det til oss. Se saken under for informasjon om hvordan du overleverer oss ditt bidrag;

Fjorårets vinner

Erlend Moberget fra Østfold stakk av med tittelen som vinner av Årets Brøytevideo 2018. I Mobergets video blir vi tatt med på ei historiereise fra typisk gårdsbrøyting med en tilårskommen Massey Ferguson 675, til profesjonell snørydding med større og mer moderne redskap. Vi får se en Fendt 724 og en JCB hjullaster i aksjon med snøskjæret, før en Claas med frontfres tar seg av opplasting av snøen for bortkjøring.

Årets Brøytevideo 2018 og øvrige, innsendte bidrag fra snøryddinga i fjor finner du her;

Annonse

Lager du årets landbruksvideo?

Det vil selvsagt i år som tidligere, bli avholdt kåring av Årets Landbruksvideo med underkategorier. Mer informasjon om 2019-konkurransene kommer rundt påske, men vi vil oppfordre alle til å planlegge tagninger av stolte øyeblikk i våronna, slåtten og innhøstinga.

Under følger fjorårets vinnervideo. Hent fra kameraet og inspirasjonen. Vi håper å høre fra deg!

Neste artikkel

Fendt solgte best i Tyskland