Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dette er Årets brøytevideo 2018

Erlend Moberget stakk av med seieren.

Kåringen Årets brøytevideo 2018 er nå avsluttet, og vinneren er kåret. Det kom inn fem flotte bidrag, og juryen vil takke og berømme alle som har sendt inn sin video. Til slutt var det altså Erlend Moberget som trakk det lengste strået, og kan smykke seg med tittelen.

Brøyting og bortkjøring

Mobergets video starter hjemme i stua, der en melding om brøyting tikker inn på telefonen. Første del av selve brøytinga er en eldre Massey Ferguson med bakmontert skjær og snøskuffe. Deretter får vi være med på brøyting med litt mer moderne redskap, en Fendt 724 og en JCB hjullaster, begge med skjær.

Under bortkjøringa av snø er det en Claas som spiller hovedrollen, der den laster snø på traktorhengere og krokbiler med en frontmontert snøfreser. Til slutt i videoen får vi se Moberget og kameratene hans leke seg med diverse snøryddingsutstyr på et jorde.

Nye kåringer på vei

Allerede nå kan vi avsløre at det også i år blir kåring av Årets landbruksvideo, selvfølgelig med underkategorier. Mer info om disse kåringene kommer etter påske, men vi kan allerede nå si så mye som at kameraet bør være med i både våronna og førsteslåtten.

Vinnerbidraget i Årets brøytevideo 2018 kan du se øverst i saken, mens de øvrige bidragene i årets kåring finnes under her. Helt til slutt i denne saken finner du linker til vinnerne av kåringene i Årets Landbruksvideo 2017. Her er det mulig å finne inspirasjon før en ny sesong med filming og redigering.

Annonse

Vinnerne av underkategoriene og hovedkåringen i Årets landbruksvideo 2017:

Neste artikkel

John Deere vant i september