Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dette er Årets brøytevideo 2019

Tina Brennbakk stakk av med seieren!

I vinnerbidraget av Årets brøytevideo 2019, ratter Øyvind Brennbakk elegant sin Deutz-Fahr 7250 TTV etter snødekte veier i Hattfjelldal i Nordland. En like imponerende jobb er gjort av personen bak linsa, Tina Brennbakk.

Flittig vinner

Brennbakk er ikke noe nytt navn i rekka over bidragsytere under Traktors videokonkurranser. Brennbak har deltatt i tidligere kåringer av både Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo og Årets landbruksvideo, foruten kåringen av Årets brøytevideo i fjor.

Starten av januar var ei travel tid for brøytemannskapene over hele landet. Tina forteller om hektiske dager hvor det rett og slett ikke ble tid til filming. Så kom februar; - hele opplegget med brøytevideo har holdt på å regne bort hos oss, forteller Tina. Heldigvis for Traktors lesere, gjorde været helomvending, og anledning for å lage brøytevideo meldte seg på ny.

Juryens bedømmelse

I Brennbakks video blir vi med på snørydding langs vei med skjær og snøfres. Det juryen like beste med bidraget, er at det byr på en historie. Vi blir med på montering og justering av redskapene til traktoren, vi får oppleve arbeidsmiljøet inne i traktorhytta, brøytinga skjer dag og natt, og under varierte forhold. En får rett og slett litt følinga med hvordan det er å jobbe med snørydding ved å se videoen.

Juryen fant videoen teknisk godt komponert. Skiftet mellom de ulike temaene videoen tar for seg, er vel anpassa. Vi likte særlig godt de mange kule kameraplasseringene. Det er åpenbart lagt mye arbeid bak videoen, hvilket har betalt seg. Traktor ønsker herved å gratulere Tina Brennbakk som vinner av Årets Brøytevideo 2019!

Nye kåringer på vei

Traktor avslører at det også i år blir kåring av Årets landbruksvideo, selvfølgelig med underkategorier. Mer info om disse kåringene kommer rett før påske påske, men vi kan allerede nå si så mye som at kameraet bør være med i både våronna og førsteslåtten.

Neste artikkel

Flest røde i stille juli