Det forteller de i en pressemelding. Den nye terminalen er beregnet på sprederne i ZA-V serien med veieceller. Dette gir nye muligheter for sprederne i mellomklasse-segmentet til å få en maskinspesifikk terminal der komfortabel bruk og enkel navigering har vært prioritert under utviklingen.

Moderne design og intuitiv bruk

Den nye høykontrastskjermen på 4,3 tommer, gir ifølge produsenten god operatørkomfort og et moderne utseende. Alle data som angår sprederens applikasjonsdata, gjenværende mengder og arealdekning blir klart og tydelig vist for føreren. Produsenten lover at lite manøvrering i menyer og lignende er nødvendig, siden hver funksjon har sin egen knapp.

Amazone gikk til Eikmaskin

Alle funksjoner under kontroll

I tillegg til den kjørehastighetsavhengige justeringen av spredemengde, kan AmaSpread 2 også styre en oppdeling i inntil seks seksjoner. Den nye skjermen kan også styre Profi sitt veiesystem. Endringer i utleggingsraten kan raskt endres og blir svært presist grunnet 200Hz oppdateringsfrekvens på veiesystemet. Sammen med tiltsensoren som er et tilvalg, gir dette garantert presise resultater, også i bakker og terreng.

Eikmaskin importerer Amazone til Norge, og maskinene selges av Eiksentre over hele landet.

Amazone får inntil sju års rustgaranti