Ålgård Landbrukssenter og innehaverne John Inge og Anniken Øgreid gleder seg over å få Krone med på laget som en samarbeidspartner og leverandør.

– Krone sin produktportefølje passer meget godt inn i vår satsning sier Anniken Øgreid i en pressemelding

Igang med salget

Anniken forteller videre at Ålgård Landbrukssenter allerede er i gang med salget, som starter meget bra. I løpet av de nærmeste uker vil de første lassene med Krone maskiner ankomme Ålgård.

- Vi skal ha et stort fokus på service og ettermarked. Vi er tydelig på om vi skal lykkes må vi levere i alle ledd sier Anniken, og fortsetter:

- Vi legger opp et godt utvalg av deler for å kunne betjene kundene med en god service.

Deler som ikke er lagerført vil bli levert over natt fra HCP sitt lager i DK eller direkte fra Krone fabrikken i Spelle.

Ingen endringer forøvrig

Teamet hos Ålgård Landbrukssenter ser frem til å styrke Krone sin posisjon i Rogaland. Etableringen hos Ålgård Landbrukssenter gir ingen endringer i HCP sitt øvrige forhandlernett i regionen.

Det er knyttet stor spenning til hvilken leverandør av traktorer som vil bli Ålgård Landbrukssenter sin framtidige leverandør, etter at de valgte å gå ut av A-K kjeden i 2020. Dette er foreløpig ikke offentliggjort.

Faktaboks

  • KRONE er spesialister på høstemaskiner som slåmaskiner, venderiver, samleriver, lessevogner, rund -, og firkantpresser, selvgående slåmaskiner og finsnittere.
  • KRONE er komplett leverandør av gras og høstemaskiner med mer enn 200 modeller. Krone omsetter høstemaskiner for 7,8 milliarder årlig som gjør dem til en av Europas ledende produsent innen høstemaskiner til gras produksjon.
  • Maskinene produseres i byen Spelle som ligger i regionen Niedersachsen, Tyskland