Fra den 1. mai 2021 er Ålgård Landbrukssenter ny eneforhandler av Bredals produkter i Rogaland & Agder fylke.

- Vi har lenge ønsket at styrke samarbeidet, fordi Bredal har et svært godt merkenavn. Kvaliteten er god, og produktene er driftssikre, sier Anniken Øgreid,markedsansvarlig i Ålgård Landbrukssenter i en pressemelding.

- Med Ålgård Landbrukssenter som eksklusiv partner er målet at fokusere salget i Rogaland & Agder fylke ytterligere, sier Jacob Bangsgaard, nordisk salgsansvarlig hos Bredal A/S i pressemeldingen.

- Vi vet, at Ålgård Landbrukssenter kan levere det profesjonelle kunder har behov for sier han videre

Offensive planer

John Magne Øgreid, hos Ålgård Landbrukssenter, sier i pressemeldingen at de har store planer om vekst i salget av Bredal-produkter. En forventning er at salget av Bredal-produkter kan dobles i deres område. Det skal skje gjennom en rekke offensive aktiviteter, lagerføring av maskiner og ikke minst offensiv førsesongprising

Bredal AS og Ålgård Landbrukssenter har samarbeidet sammen sidenen 1981, men på grunn av Ålgårds tidligere kjedetilknytning, har det kun vært tatt ut deler av potensialet avslutter han.

Det er knyttet stor spenning til hvilken leverandør av traktorer som vil bli Ålgård Landbrukssenter sin framtidige leverandør, etter at de valgte å gå ut av A-K kjeden i 2020. Dette er foreløpig ikke offentliggjort. Det ble for kort tid siden kjent at HCP skal levere høstemaskiner fra Krone til Ålgård Landbrukssenter.