Selskapet slår på stortromma, og gjentar suksessen fra 2021. Dermed er det klart for grasdemo på Jæren 3 juni 2023. John Magne Øgreid som er salgs- og markedssjef hos Ålgård lover at besøkende får se et bredt utvalg av traktorer, maskiner og redskaper i arbeid. I tillegg til demonstrasjon vil det være en stor utstilling hvor produktspesialister fra alle selskapets leverandører vil være til stede for å svare på tekniske spørsmål.

Flere av Ålgård Landbrukssenter sine servicepunkter vil også være representert under arrangementet. Selv om hovedfokus ligger på demo og visning av redskaper for høsting av gras, vil Ålgård Landbrukssenter også vise fram gjødselsvogner fra Votech, spredere fra Bredal, hjullastere fra New Holland og andre interessante maskiner. Ikke minst er den nye New Holland T7.300 AC på plass, for første gang i Norge.

Øgreid lover at om lag 100 maskiner og redskaper vil bli vist fram og demonstrert, og han frister også med at det blir vist fram noen nyheter som foreløpig er litt hemmelige.

Ålgård velger Krone

Ålgård utvider nettverket – tre nye servicepunkter på plass

Hatterud Maskin blir Votech-forhandler

Klar for storinnrykk.

Øgreid forteller at selv om arrangementet var en suksess allerede i 2021, sikter de enda høyere i år. Dermed venter Ålgård Landbrukssenter at 2500-3000 besøkende tar turen til Jæren denne dagen fra hele landet. Selve grasdemoen foregår på Solavegen 362, 4354 Voll, mellom klokka 10 og 1800. Et areal på 200 dekar er satt av til kjøring med de ulike ekvipasjene.

Ålgård Landbrukssenter sikrer seg Bredal

Gule New Holland flytter inn hos Ålgård

Case IH endrer importen i Norge

Også sosialt

I tillegg til maskiner, teknikk og fag, vil Ålgård Landbrukssenter også at arrangementet skal være en sosial møteplass. Dermed blir det Bondepub på Voll-hallen, fra klokka 18 til 0200. Her er det servering av alkohol, og dermed også 18-årsgrense.