Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Vil du skrive for traktor.no?

Vi er på jakt etter traktorfrelste frilansere

Nå har du muligheten til å bli traktor-journalist. Foto: Shutterstock
Nå har du muligheten til å bli traktor-journalist. Foto: Shutterstock

Magasinet Traktor gir deg alt om traktor på ett sted. I hver utgave kan du lese siste nytt fra traktorbransjen, ferske prøvekjøringer, spreke reportasjer og lærerike mekketips.

I tillegg til magasinet drifter vi også nettsiden du nå leser, og vårt mål er at traktor.no skal levere en daglig dose maskin-nyheter fra inn- og utland.

Nå er vi på jakt etter flere skriveføre bidragsytere som jevnlig kan levere tekst og bilder til nettsiden. Vi er på jakt etter deg som er litt mer enn gjennomsnittlig interessert i landbruksmaskiner, og som evner å formidle teknisk stoff på briljant vis.

Annonse

Oppdragene vil stort sett være nyhetssaker til nettsiden, men det kan også være aktuelt å levere reportasjer og portrettintervjuer. Oppdragsmengden avtales individuelt, og vi betaler et honorar per sak. Du kan gjerne kombinere oppdrag for Traktor med frilansjobbing for andre medier.

Alder, kjønn og geografisk plassering har ingen betydning. Du kan få levere saker til oss såfremt du lovlig kan kjøre en traktor og har pc, kamera og tilgang på internett. Journalistisk erfaring er en fordel, men ingen forutsetning. Vi oppfordrer gjerne agronom-studenter til å søke.

Synes du dette hørtes spennende ut? Send oss en e-post der du forteller litt om deg selv, og hvorfor du mener du bør skrive for oss.

Neste artikkel

Zetor utsetter lansering av nye Proxima og Forterra