Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Vil du prøvekjøre John Deere 6R CommandPro?

Hold av onsdag 27. mars!

Felleskjøpet inviterer til John Deere-dag ved en rekke av sine maskinavdelinger, onsdag 27. mars. (Foto: Visual Services-East Moline)
Felleskjøpet inviterer til John Deere-dag ved en rekke av sine maskinavdelinger, onsdag 27. mars. (Foto: Visual Services-East Moline)

Den kjente og kjære traktorprodusenten John Deere fylte 100 år i fjor. Felleskjøpet, som er den norske forhandleren av John Deere, inviterte derfor til kaffe, kaker og gode tilbud ved samtlige av sine maskinavdelinger. Tiltaket ble så populært at forhandleren valgte å gjenoppta suksessen også i år, og inviterer til dedikert John Deere-dag ved hele 41 maskinstasjoner i Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder onsdag 27. mars.

Prøvekjør CommandPro

En av de største nyhetene fra traktorprodusenten, er at kjørespaken CommandPro nå er å få på selv de mindre firesylindrede traktorene i 6R- serien. Første traktor utstyrt med det forhandleren hevder er markedets beste kjørespak, ankom Norge i juni 2017.

(Arkivfoto, Traktor)
(Arkivfoto, Traktor)

Med 11 ulike funksjoner i kjørespaken, kan du betjene de fleste av traktorens finesser med en hånd på spaken: Starte og stoppe mykt eller brått, justere hastigheten, vende, justere aggressiviteten i transmisjonen, velge mellom fartsminner og turtallsminner, styre vendeteigsautomatikk, kraftoverføringer og hydraulikk samt styre funksjoner på redskap via Isobus uavhengig av traktoren.

Under John Deere-dagen onsdag den 27. mars inviterer Felleskjøpet interessenter til å komme å ta en nærmere titt på John Deere 6R med CommandPro. Forhandleren vil også stille med ekspertise som vil demonstrere kjørespaken, og det vil også være muligheter for prøvekjøring.

5R- kompakt og drivstoffgjerring

Felleskjøpet vil også tilby prøvekjøring av den mindre, lettere, rimeligere og mer kompakte John Deere 5R under arrangementet. Serien ble kåret til Best i test for sitt lave drivstofforbruk av det tyske fagtidsskriftet DGL i 2017.

Annonse
(Arkivfoto, Traktor)
(Arkivfoto, Traktor)

– 5R kan nå leveres med AutoTrac og ISOBUS, som er aktuelt både for gras- og grønnsaksprodusenter. Her kan man spare opptil 8-12 % av gjødselkostnadene med større presisjon. En GEOSPREAD gjødselspreder fra Kverneland kan styres med det integrerte ISOBUS-systemet som benytter ei John Deere StarFire 6000 antenne og det nye 4240-displayet, forteller kategorileder maskin, Bård Svarstad i Felleskjøpet.

5R kan nå også leveres med JD link, programmerbar joystick og fabrikkmontert utskytbar trekkrok

Treff kolleger og utforsk nyheter

– En del av demotraktorene vil ha påmontert snøryddingsutstyr, og andre avdelinger vil ha fokus på JD rundballepresser. Dette vil variere, sier Svarstad, som lover at ettermarked vil være på plass i tilfelle det er noen som skulle trenge ekstra lys eller lignende.

Felleskjøpet oppforderer samtlig interesserte i å holde av onsdag 27. mars. De ulike FK-butikkene vil holde åpningstider som normalt. Sjekk Felleskjøpet hjemmesider for mer informasjon om hvilke avdelinger som tilbyr prøvekjøring.

Neste artikkel

Fortsatt tøft for traktorbransjen.