Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Styrer seks lokasjoner i Eik-kjeden

Trond Thorseth blir eier og leder av Eiksenteret Stokke og Porsgrunn.

Trond Thorseth er ny eier og driver av Eiksenteret Stokke og Eiksenteret Porsgrunn
Trond Thorseth er ny eier og driver av Eiksenteret Stokke og Eiksenteret Porsgrunn

Trond Thorseth ble forrige uke ny daglig leder for Eiksenteret Stokke og Eiksenteret Porsgrunn. Han overtar også 100 prosent av aksjene i Vestfold Maskin AS, som driver de to sentrene.

– Jeg tar over to avdelinger med mange flinke medarbeidere. I første omgang vil jeg være daglig leder, så må vi se på lederkabalen og styresammensetningen etter hvert, sier Trond Thorseth.

Fra før av eier og driver Thorseth Eiksenteret Hønefoss med avdelinger på Gol, Vikersund og Lier.

– Eiksenteret Hønefoss har vokst fra en omsetning på 70 millioner til en omsetning på 177 millioner kroner de siste årene. Vi har åpnet nye lokaler i Vikersund og Gol og har hatt suksess med det. Med to nye Eiksentere i porteføljen er målet vårt å omsette samlet for 350 millioner kroner i 2021.

Ser klare synergieffekter

Thorseth ser klare fordeler med å samle flere Eiksentere under samme eierskap.

– Vestfold og Telemark er ganske like Buskerud. Med seks lokasjoner kan vi bygge mer kompetanse innad i egen organisasjon og dermed spesialisere oss mer på for eksempel presisjonslandbruk, potetutstyr, skurtreskere og traktormerkene Massey Ferguson og Fendt. Samtidig blir det enklere å kjøre demoer og være ute hos kundene med riktig kompetanse, understreker han.

Annonse

Kjedegiver Eikmaskin ønsker Thorseth velkommen som ny eier og driver av Stokke og Porsgrunn.

– Vi ser klare synergieffekter mellom de to distriktene og det er mulig å spesialisere seg på en annen måte når du blir en større enhet. Thorseth har vist seg som en dyktig senterleder og vi er trygge på at han vil ivareta kundene i Vestfold og Telemark på en god måte, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Eik-kjeden har de siste årene hatt en betydelig satsing på sine butikker og verksteder for å tilby kundene en best mulig totalopplevelse.

– Butikksatsingen vår har gitt gode resultater, og vi ser at mange Eiksentere har investert i nye bygninger, inkludert Eiksenteret Vikersund og Gol. Det viser en tro på norsk landbruk og Eiksenteret som kjede. Vi vil fortsette å støtte kjeden i å yte best mulig service til norsk matproduksjon i årene som kommer, understreker Kjempekjenn.

Neste artikkel

Nyåpning i Lier