Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Satsing i vest

Maskinsenteret Vestland åpnet nybygg i Kaupanger

Snorklipping;  fra venstre: Kjetil Kvåle, styreformann i Maskinsenteret Vestland, Arnstein Menes, ordfører i Sogndal kommune og Trond Kjempekjenn som er administrerende direktør i Eikmaskin
Snorklipping; fra venstre: Kjetil Kvåle, styreformann i Maskinsenteret Vestland, Arnstein Menes, ordfører i Sogndal kommune og Trond Kjempekjenn som er administrerende direktør i Eikmaskin

I slutten av August kunne daglig leder Audun Moen, butikkleder Tom A.Salte og resten av gjengen hos Maskinsenteret Vestland stolt ta imot kunder og kontakter til sitt splitter nye bygg på Kaupanger I Sogndal.

I sitt sentralt beliggende og flotte bygg har de fått plass til innendørs utstilling, butikk med varer rettet mot landbruk, industri og anlegg, reservedelslager og ikke minst verksted.

Velkommen: Maskinsenteret Vestland ønsker velkommen til sitt nye bygg. Fra venstre Helge Steig , ansvarlig for delelageret,  Audun Moen, daglig leder,  butikkleder  Tom A. Salte,  verksmester Jens Fimreite  samt selger Tommy Uglum
Velkommen: Maskinsenteret Vestland ønsker velkommen til sitt nye bygg. Fra venstre Helge Steig , ansvarlig for delelageret, Audun Moen, daglig leder, butikkleder Tom A. Salte, verksmester Jens Fimreite samt selger Tommy Uglum

Totalt arbeider det 16 personer hos Maskinsenteret fordelt på avdelingene i Kaupanger og Førde.

Småfe, storfe frukt og anlegg

-Våre kunder er veldig differensierte, kan Tom Salte fortelle.

Annonse

-Her i indre Sogn er det mye småfehold, mens i ytre Sogn er det også endel storfe og melkeproduksjon. Det produseres mye frukt i distriktet, og entreprenørmarkedet er også viktig for oss. Både private entreprenører og kommuner er viktige for oss, der våre Valtra-traktorer er veldig populære. Det gjør at vi også tenker litt utradisjonelt på verkstedet, ved at vi tilbyr sertifiseringstjenester på gravemaskiner og tilsvarende anleggsutstyr, i tillegg til tradisjonelle landbruksverkstedtjenester.

Innendørs: Det nye bygget har god plass til innendørs utstilling av maskiner og redskaper.
Innendørs: Det nye bygget har god plass til innendørs utstilling av maskiner og redskaper.

Valtrasuksess

-Vi er så heldige å få jobbe med Valtra, som har et produkt som fungerer veldig godt for oss, og våre kunder sier Tom A. Salte.

- Både selve produktet, altså traktoren er bra, men også oppfølgingen rundt. Vi har et veldig godt team bak oss fra importøren, og det er selvsagt noe både vi og våre kunder tjener på i det lange løp. Valtra sin 5 års garanti er noe mange er opptatt av, og som ofte blir utslagsgivende. Vi har gode markedsandeler, og det får du ikke til om ikke totalpakka fungerer, avslutter Salte.

Historie:

Maskinsenteret har vært gjennom mange endringer, gjennom sine år i bransjen. De forhandlet Case-IH i nærmere 40 år. Videre var Maskinsenteret Vestland en periode også forhandler for tidligere Läntmannen, før de i dag altså er frittstående forhandler tilknyttet Eik-kjeden.

Neste artikkel

Agribumper kommer med verktøykasse